Zelf begrijpelijk leren schrijven met de online cursus & spiekbriefjes

In je eigen tijd en tempo werken aan begrijpelijke teksten? Tijdens de online cursus leer je de fijne kneepjes van het schrijfvak., inclusief individuele feedback en spreekuren met mij. Wil je meteen gericht aan de slag? Dan zijn de spiekbriefjes echt iets voor jou!

Online cursus ‘Begrijpelijk schrijven’

  • Leer in 6 stappen begrijpelijke teksten maken
  • Interactieve cursus met teksten, video’s, oefeningen en voorbeelden
  • Inclusief spreekuren en feedback op jouw teksten
  • 24/7 online toegang, voor altijd
  • Investering: € 395

Spiekbriefjes

Wil je snel en gericht aan de slag? Met de spiekbriefjes heb je in een handomdraai een begrijpelijke tekst. Elk spiekbriefje bevat uitleg, voorbeelden en oefeningen. Handig: alle uitleg is óók beschikbaar als video via de link in de spiekbrief.

Spiekbrief: structuur in je tekst

Een gestructureerde tekst is belangrijk voor een begrijpelijk verhaal. In deze spiekbrief krijg je alle handvatten voor een duidelijke tekst.

Binnenkort: begrijpelijke brieven

Hoe tover je een lange, ingewikkelde brief om tot een duidelijke verhaal met een heldere boodschap? In deze spiekbrief leer je alle onderdelen gebruiken van begrijpelijke brief.

Binnenkort: juridische adviesbrief

Hoe maak je een juridisch advies begrijpelijk voor jouw cliënt? Met deze spiekbrief schrijf je in een handomdraai een heldere juridische adviesbrief.

Over mij

Hoi, ik ben Michael Doove. Als schrijfcoach, tekstschrijver en taaldocent weet als geen ander waarom begrijpelijke taal belangrijk is.

Ik werk al ruim tien jaar als docent communicatie op het hbo en de universiteit. Daar leer ik studenten onder andere juridische teksten eenvoudig formuleren.

Verder ben ik tekstschrijver en trainer voor overheden, onderwijsinstellingen en het mkb. Mijn klanten zijn onder andere Regio Hart van Brabant, de gemeenten Bladel en Nunspeet, Tilburg University, Fontys Hogescholen en Hogeschool Avans.

Ik vind teksten schrijven geweldig, maar leer anderen ook graag begrijpelijk schrijven. Als schrijfcoach combineer ik mijn onderwijservaring met mijn passie voor schrijven. Ik vind het een eer als ik ook jou daarbij kan helpen!

Michael Doove